Eva Peternelj

Izkušnje in izobrazba

Moje ime je Eva Peternelj in svojo strast sem našla v športu. Kot otrok sem se preizkusila v gimnastiki, atletiki, tenisu in odbojki. Najboljši talent pa sem pokazala v jadranju, kot vrhunska športnica. V svoji karieri sem dosegala lepe rezultate na evropskih in svetovnih prvenstvih, zagrizenost pa me je pripeljala tudi do Mladinskih Olimpijskih iger v Singapurju.

Močna vez med mano in gibanjem, je prerasla v ljubezen, zato sem se odločila, da šolanje nadaljujem na Fakulteti za šport v Ljubljani, kjer sem med študijem spoznala predmet Fitnes. Pika na i, ki je doprinesla k moji odločitvi, da svojo športno kariero v jadranju zaključim.

IMG-0310

Zakaj trenerka?

Spoznala sem, da je to tisto kar hočem – biti trenerka. Navduševati ljudi, motivirati in jih s svojo energijo pripraviti do tega, da bodo vzljubili gibanje, svoje telo ter sami sebe presenečali z rezultati. Z znanjem in strokovnostjo poskrbim za pravilno tehniko, izbiro programa in sledenje napredku. To je tisto, kar me veseli in mi prikaže nasmeh na obraz.

Danes sem absiolventka Fakultete za šport in licencirana inštruktorica Fitnes zveze Slovenije z dvema letoma izkušenj v osebnem trenerstvu in vodenju vadb.

Vsakodnevno spoznavam izkušene trenerje, profesorije, se udeležujem fitnes seminarjev in črpam znanje iz različnih virov.

Sem zagovornica aktivnega in zdravega načina življenja, zdrave prehrane in pozitive.

Eva

Znanje 99%
Odnos do strank in ljudi nasplošno 🙂 99%
Zanesljivost 99%
Dobra volja 99%
Vztrajnost 99%

Do it with passion or not at all.

Eva Peternelj

Mnenja strank

najboljša trenerka z ubijalskimi treningi 💥❤
Anja Ribar
stranka
Super, super Evica vedno nasmejana in polna energije 💪💪😍
Maša Šteh
stranka
Hodim na trening k Evi in je top, vsakic z nova mi je v veselje, motivira, sem v formi in to potrebujem 😁😁😁
Natalija Gecek
stranka
Najboljša in najbolj bootylicious vadba!! 🍑🍑 Top vaje..💪najboljši team✌in najbolj pozitiven vibe!!🔥 Loooveeee Eveline!! 🤘❤🤘
Mojca Lokajner
stranka

Podpirajo me