Peach Booty Plan elastika

Zakaj najina elastika?

Peach Booty Plan elastiko sva razvila, ker na našem tržišču nikakor nisva uspela najti elastike, ki bi ustrezala najinim “zahtevam”. Pri delu z najinimi strankami sva se velikokrat spopadala z gumijastimi elastikami, ki so nič kolikokrat počile med izvajanjem vaje. Ker je najina elastika narejena iz bombaža, je njena življenska doba daljša, hkrati pa je še veliko bolj prijetna na otip, kot običajne gumijaste elastike, ki so na tržišču. Je širša, kar ji omogoča boljši oprijem in tako med samim izvajanjem vaje ne leze gor ali dol. Prav tako se ne “zrola”, kot se to rado zgodi pri običajnih gumijastih elastikah.

Priročnost

Najina Peach Booty Plan elastika je odličen pripomoček za trening tako doma, kot v fitnesu. Primerna je tudi kot pripomoček, ki ga vzameš s seboj na dopust, potovanje ali izlet, saj ne zavzame veliko prostora, z njo pa si lahko popestriš trening na sto in en način.

Eva in Nik

Eva Peternelj

osebna trenerka

Nik Žujo

kineziolog in osebni trener

Najina zgodba

Sva Eva in Nik in sva predana športnika že od samega otroštva.

Eva: Kot otrok sem se ukvarjala z različnimi športi kot so gimnastika, atletika, tenis in odbojka. Na koncu sem se odločila za jadranje. V slovensko reprezentanco sem prišla že prvo leto in v svoji karieri dosegla lepe rezultate, vključno z nastopom na mladinskih Olimpijskih igrah v Singapurju.

Nik: Tudi jaz sem navdušen nad športom že od majhnega. Našel sem se v košarki, kjer sem prav tako dosegel reprezentačni nivo, na koncu pa sem se preiskusil še v Ameriški srednješolski ligi ter ligi AAU.

Po koncu svoje športne kariere sva se oba odločila za Fakulteto za šport. (Nik je na FŠ tudi že diplomiral iz Kineziologije, Eva pa je trenutno še absolventka smeri Športna vzgoja).

Po koncu ukvarjanja z jadranjem in košarko sva se znašla v fitnesu, kjer sva našla svoje »novo poslanstvo« in ljubezen.

Nik: S trenerstvom se ukvarjam že od leta 2016. Z mano je treniralo že več 100 zadovoljnih posameznikov z raznoraznimi cilji, od preobrazb do rehabilitacij poškodb.

Eva: Poleg osebnih treningov sem se specializirala še za vodene vadbe, ki jih vodim od leta 2017. V letu 2018 pa sem zasnovala prav svojo vadbo z imenom EvelineFIT. Ob koncu leta 2018 sva na trg prišla s prav posebno Peach Booty Plan elastiko. Razvila sva jo, ker na našem tržišču nisva našla primerljive, ki bi ustrezala najinim zahtevam. Elastika je postala pravi hit in prvo zalogo sva razprodala v manj kot tednu dni.

Mnenja kupcev

Zelo super projekt, vse pohvale in hvala ker skrbite da bodo nase ritke kot breskvice 😍😁
Sanja Marjanovič
kupec
Omg, to prou pece hahahah! Zakon je se nikol nism tok riti cutla... Jutr me ne spravs po stengah hjoooj😂
Kaja Suhadolec
kupec
Tut jst sm jo sprobala in ta elastika je realno BRUTALNA! Res kvalitetna, ne viha se tko k tiste gumjaste in dejansko ma efekt,da cuts vse misice k sploh neves da obstajajo😅🤷🏼‍♀️ drgac se da pa z njo nrdit ful kvaliteten trening tut doma!🙌🏼 Iskreno priporocam!👏🏼💗
Tjaša Okleščen
kupec
Stari... To pa peče... Že zdaj čutim neke nove mišice. 🙈 Jutri bom verjetno zelo skregana z vsem na kar se moraš vsest. Moram se naučiti določene stvari delat stoje. 💪😇😊😂😂😂🙈
Gabrijela Požar
kupec

@peachbootyplan

Redno objavljamo različne tipe vadb, nasvete, novosti na področju fitnesa. Objavi svojo vadbo in dodaj v opis #peachbootyplan in morda boš objavljen na našem instagramu! 🙂